Διήμερο Thai Yoga Workshop με τον Σπύρο Ταρίφα
Σάββατο 11 Νοεμβρίου, 17:30-20:30
Κυριακή 12 Νοεμβρίου, 11:00-14:00

Το Thai Yοga έχει τις ρίζες του στην Ταϊλάνδη.
Αναπτύχθηκε από Ινδούς yogis, εστιάζοντας στη θεραπευτική προσέγγιση του αγγίγματος αλλά και του κλειδώματος στις θέσεις με απώτερο σκοπό την εμβάθυνση σε αυτές.

Μας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε τα όρια του σώματος μας τη δεδομένη στιγμή με ασφάλεια• είναι ένα δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας και στους άλλους.

Μπορεί να έχει εφαρμογή τόσο σε ασκούμενους της Yoga όσο και σε ανθρώπους που θέλουν να φέρουν ισορροπία στο σώμα τους μετά από κάποια αθλητική δραστηριότητα (πχ ποδήλατο, τρέξιμο, κολύμβηση, βάρη).

Το ασκησιολόγιο θα διδαχτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει κατανοητό αλλά και να μπορεί να απομνημονευτεί.

Το σεμινάριο απευθύνεται στον καθένα , ανεξαρτήτως της φυσικής κατάστασης.
Ο τρόπος διδασκαλίας βασίζεται στον τρόπο διδασκαλίας της Ταϊλάνδης .. διαδραστικότητα και παιχνίδι!

Το διήμερο εργαστήρι θα καθοδηγηθεί από τον Σπύρο Ταρίφα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ
Ο Σπύρος γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά αλλά μεγάλωσε στην Ελλάδα. Γνώρισε τη Γιόγκα το 2005 από έναν δάσκαλο που του δίδαξε τον «εσωτερικό καθαρισμό» και όχι τόσο την πρακτική των asanas. Αυτή η εμπειρία ήταν αρκετή για να τον οδηγήσει το 2010 στο Ashram του Sivananda στο Vrindavan της Ινδίας.
Συνεχίζοντας το ταξίδι του επισκέφτηκε τη Βόρεια Ταϊλάνδη όπου διδάχθηκε την τέχνη του Thai Massage και έκτοτε ταξιδεύει κάθε χρόνο στην Ασία για να συναντήσει και να συνεργαστεί με διάφορους δασκάλους αλλά και να μάθει νέες πρακτικές Yoga. Από το 2011 διοργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα στο Thai Massage και από το 2019 διδάσκει Yoga Teacher Trainings στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο.

Κόστος συμμετοχής διημέρου ανά άτομο: 80 ευρώ.

Για τη συμμετοχή η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη.

Eutopia Center
Κιουταχείας 25, Μυτιλήνη
+30 6980906340 / 6909162248
fb: Eutopia Yoga & Tai Chi Center
insta: eutopia_center